جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند

اختیارات استانداران افزایش یافت

در جلسه امروز شورای اداری مصوب شد که اختیارات استانداران از 50 بند به نزدیک به 75 بند برسد، این اختیارات امروز در جلسه هیات دولت که با حضور استانداران برگزار می شود ابلاغ خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۱۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 02
کد خبر: ۱۹۲۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  یکی از مسائلی که در سفرهای استانی رئیس جمهور همواره مطرح شده این بوده که استانداران برای حل مشکلات خیلی اختیار ندارند، برای همین آیت الله رئیسی تیمی را در دولت برای دادن اختیارات بیشتر به استانداران مامور کرد.

 

وظیفه این تیم بررسی اختیاراتی بود که قرار است به استانداران داده شود و بسیاری از استاندارن معتقدند با ارائه این اختیارات کارهای مردم سریع تر راه می افتد.

 

تائید اختیارات استاندارن در جلسه شورای اداری

با اتمام بررسی های تیمی که از سوی رئیسی برای بررسی افزایش اختیارات استاندارن مامور شده بود، امروز جلسه شورای اداری با حضور رئیس جمهور برای نهایی کردن این وظایف و اختیارات تشکیل شد.

 

رئیس جمهور در این جلسه با تاکید بر اهمیت واگذاری اختیارات به استانداران گفت: این مسئله باید با این نگاه شود که اختیارات وزیر کشور کاسته نشود و باید ساز کاری باشد هر دو بخش با هم کار کنند.

 

افزایش اختیارات از 50 بند به نزدیک به 75 بند

به گفته میثم لطیفی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور آیین نامه اختیارات استاندارن و فرمانداران از سال 77 تغییری نکرده و در جلسه امروز شورای اداری تائید شد از 50 بند به نزدیک به 75 بند برسد.

 

لطیفی در این باره گفت: یک بازنگری اساسی در این آیین نامه اختیارت استانداران و فرماندارن که از 25 سال تغییری نداشت صورت گرفت.

 

انتصاب مدیران استانی باید با نظر مثبت استاندار باشد

براساس بازنگری صورت گرفته انتصاب مدیران استانی حتما باید با نظر مثبت استاندار صورت گیرد.

خاندوزی وزیر اقتصاد درباره افزایش اختیارات استاندارن گفت: صد درصد موافق افزایش اختیارات هستم و من 35 تا از اختیارات وزیر اقتصاد را به مدیران استانی تفیذ کردم.

 

امروز در جلسه هیات دولت که با حضور استانداران برگزار می شود این اختیارات ابلاغ خواهد شد./ فارس

ارسال نظر